Cayman
Door: Moonenjo
Blijf op de hoogte en volg Simone en Johan
15 Mei 2014 | Cayman Eilanden, Cayman Islands
We hebben genoten op Jamaica. Althans dat denken we. Na vijf rum punch weten we het niet meer zeker.
We hebben daar lekker op het strand de chicken jerky gegeten. Not bad. En dat met een lekker reggea muziekje.
Na de rum punch zijn we de dingen anders gaan bekijken. Als je dingen morgen ook kan doen waarom dan vandaag en vanaf nu hebben we geen problems meer, maar issues. jah man. Waar zo'n vakantie wel niet goed voor kan zijn :-)
De boot is echt geweldig. De ene show na de andere, gratis eten (tenminste als je vooraf betaald hebt) en een lekker zwembad.
De hutjes zijn wat aan de kleine kant. Als je je zeep laat vallen in de douche is er geen mogelijkheid om die weer op te pakken. Je moet eerst de douche cabine openen om ruimte te maken. Sommige bestellen room service. Geen idee hoe ze dat op eten. Waarschijnlijk zijn ze erg lenig.
Eten is super en ze hebben star bucks koffie.
Nu wat geld de bank brengen. Zouden we een rekening kunnen openen met 20 dollar?
Ps. Ook te volgen op facebook.
15 Mei 2014 - 16:05
Lenie V Nijnatten:
zijnjullie weer lekker op vacantie ik hoop dat jullie veel plezier hebben en genieten van al het moois.groetjes Piet en Lenie
15 Mei 2014 - 17:16
Jules Vandalon:
Ja ja strooi maar zout in die Open wond. Jullie lekker relaxen en wij hier zwoegen. Het is jullie gegund. ;-)